Wist je dat? je bij ons altijd 3 gratis proeflessen krijgt!

Cadans heeft nieuwe sponsor!!

We zijn trots op onze nieuwe sponsor!

https://hoezzi.nl

Wie is Hoezzi.nl

Hoezzi.nl is een online printshop voor een groot aantal verschillende artikelen die u zelf kunt personaliseren met uw eigen foto, tekst, logo of ontwerp. Op hoezzi.nl vindt u altijd een leuk cadeau voor uzelf, vrienden of familie. Wij staan voor hoge kwaliteit, snelle levering en uiteraard tevreden klanten. Daarnaast streven wij naar betaalbare producten voor iedereen.

Niet alleen online
Hoezzi.nl is niet alleen online te vinden. Ook in verschillende winkels kunt u Hoezzi producten ontwerpen en bestellen. In deze winkels is een touchscreen monitor te vinden waarop u eenvoudig uw bedrukbare producten kunt ontwerpen en bestellen. Vind u het moeilijk om zelf uw product te ontwerpen, dan kan de winkelmedewerker u hierbij helpen. Vervolgens kunt u eenvoudig afrekenen bij de kassa en uw product wordt bij u thuis afgeleverd.

Ook voor bedrijven
Ook voor bedrijven is Hoezzi de juiste partner voor relatiegeschenken of cadeaus voor uw medewerkers. Denk hierbij aan telefoonhoesjes of andere give-aways bedrukt met uw logo of een foto van uw medewerkers. U kunt een speciale cadeaubon schenken aan uw medewerkers, klanten of partners, waarmee zij vervolgens zelf bepalen wat zij aanschaffen. Alles is mogelijk.

About the Author

By nicole.derks / Administrator, bbp_keymaster on mrt 05, 2017

Spring naar toolbar